Syskrin – min nyeste store kjærlighet!

Vi er ofte innom forskjellige brukthandlere rundt omkring i Vestfold, Telemark og Buskerud. Så se for deg hvor utrolig glad jeg ble da jeg fant dette nydelige syskrinet til bare 200 kroner som er DOBBELT så stort som syskrinet jeg allerede har. Vi var på Erikshjälpen rett utenfor/i Tønsberg på en tilfeldig tur da jeg fant den.

Den er i veldig god stand, men mangler to skruer, hvorav den ene holdt et av spilene på plass på andre siden. Dette skal nok lett kunne fikses. Min plan på å pusse det opp består av ideen av «sparkly perlemor». Det gir sikkert ikke spesielt mye mening før det er ferdig, men det er også helt iorden.

Spilene på siden, håndtaket og bena blir mest antagelig malt mørk brun eller lakksvart, mens resten av den kommer til å få en omgang med perlemorhvit og glitterglans fra airbrush. Jeg tror dette kommer til å bli knall!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *