The Nice Guys – herlig dustefilm

Hver tirsdag i et par år nå ser gubben og jeg en film. Det er tid vi har bestemt å tilbringe sammen som ikke inkluderer en pc.

Ikveld så vi «The Nice Guys» som vi leide på Go! via Canal Digital. (Og nei, jeg får ikke betalt for å linke noe som helst sted.)

Synops fra Wikipedia sier :
«En privatdetektiv etterforsker et angivelig selvmord av en fallende pornostjerne på 1970-tallet i Los Angeles, og oppdager deretter en konspirasjon.»

Privatdetektiven spilles av Ryan Gosling, som jeg selv husker best fra tv-serien Young Hercules, mens hans langt mindre fintfølende kompanjong spilles av Russell Crowe.

Jeg har ikke lyst til å gi bort for mye annet at den var en herlig morsom dustefilm å se. Dette er ikke en film man ser for å skaffe seg en ny livsmening eller filosofere over hvorvidt marxismen bør ha flere sjanser osv. Dette er filmen man ser når man vil se en 70-talls krimfilm med herlige øyeblikk og kommentarer.

Det er selvsagt de som vil henge seg opp i ting som «Men de hadde ikke 911 på den tiden!» og annet småplukk, hvis du også er sånn så kommer ikke dette til å være filmen for deg. Hvis du derimot er litt mer som meg og bare vil bli underholdt i halvannen time så anbefales den definitivt!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *