Torpedo 6

Idag reiste vi hele veien til Fagerstrand på andre siden av fjorden for å hente en ny skrivemaskin jeg hadde funnet på Finn.no

Det var visst litt marked i Drøbak også da vi kjørte forbi så vi bestemte oss for å stoppe og kikke litt. Men huff, det var ingen som solgte gamle skrivemaskiner så vi kjørte videre til Fagerstrand (etter Marius ble bestukket med litt is). Det skal nevnes at det er veldig idyllisk der borte, men ALLTFOR dyrt.

I Fagerstrand finner vi endelig fram til huset og hilser på en hyggelig dame. Hun forteller meg at skrivemaskinen er noe hun har fått av moren sin, som igjen har fått den fra sin far. Et arvestykke altså, da må jeg passe ekstra godt på den. Den er også tung som bare pokker!

Vi kjører mot Oslo og stopper forbi Fretex på Bryn. Der finner jeg en skrivemaskin til som jeg plukker med meg (mer om den senere) og vi kjører hjemover via Drammen. Det var en deilig tur selv om jeg holdt på å sovne på veien hjem.

Det eneste som gjenstår nå er å få renset skrivemaskinen etter beste evne og få satt på nytt spolebånd. Jeg sjekket serienummeret og det viser seg at den er fra 1937. Altså to år eldre enn min Royal. Dette blir spennende!

wpid-dsc_0422.jpg

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *