Idag: pakke, Imorgen: ferie

Imorgen tidlig reiser vi endelig til Danmark. Jeg har gledet meg som en jævla unge i flere uker og jeg kan nesten garantere at jeg absolutt ikke kommer til å få sove inatt for jeg bare lengter etter å komme avgårde.

Vi skal med første ferja fra Larvik til Hirtshals. Derfra skal vi videre til Sæby for å hente nøkler til sommerhuset. Der igjen skal vi lempe av all bagasje og lignende for å kjøre rett ned til Ikast for å sjekke opp på en venn som nylig har flyttet dit fra Australia for å gå på en idrettsskole.
Dagen etter der igjen skal vi hente samme venn på togstasjonen i Århus for å kjøre helt nord i landet for å være med på show på ørnereservatet. Han ville så fryktelig gjerne med fordi han (til tross for å være fra Australia) har sett lite til dyreliv i sitt liv, inklusiv store flotte imponerende fugler. Og da klarte jeg ikke helt å si nei da.

Resten av uka sånn sett er løst planlagt. Vi skal definitivt innom Bilka og Kvickly for å handle masse and, fasan og annet kjøtt og pålegg. Ellers blir det nok til at vi virrer litt rundt til vi finner en antikvariat eller brukthandel og prøver å finne noe av interesse å kjøpe.

Jeg har allerede pakket ned alt tøyet jeg skulle ha med igår, samt «hjalp» Marius med å pakke sin koffert for å passe på at han har med alt han trenger. Når jeg pakker dager i forveien, da vet du jeg gleder meg!

Men jeg har fortsatt så mye som skal gjøres rent før jeg drar. Argh! Heldigvis kommer broren min for å passe leiligheten og kattene og han er ikke så nøya på om jeg har husket å støvsuge eller ikke.

Nå må jeg løpe igjen!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *