Nye putetrekk til stua

Nå hadde symaskinen min ligget litt for lenge i kista til at jeg likte det, og jeg hadde sånn delvis glemt hva alle knappene var til. Derfor bestemte jeg meg for å sy nye putetrekk siden de gamle irriterte meg grenseløst i hvor kjedelige de var.

La meg for all del illustrere hvor kjedelige de var:
774818_10200126905842682_322335983_o

For nesten et år siden hadde jeg kjøpt to forskjellige små quiltestoff-pakker. Jeg likte veldig godt kombinasjonene på fargene og mønstrene i tekstilene, men som alt annet jeg liker veldig godt er jeg alltid livredd for å klippe i det og ødelegge det. Også klarer jeg stadig ikke å sy rett, men det får så være.
Sluttresultatet ble ikke så aller verst, men jeg tror jeg er nødt til å lage flere i andre farger også slik at de jeg har til slutt kanskje faktisk passer sammen.

puter

Meeeen, det blir en gang i fremtiden.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *