Prøver meg på mosaikk

Jeg har omsider gravd frem mitt gamle 50 kroners bord fra Ikea som jeg ikke lenger behøver. De siste par årene har det egentlig kun blitt brukt til å holde et alltfor lite kjøleskap i en viss høyde så jeg ikke knekker ryggen hver gang jeg skal ha melk.
Men nå har vi endelig fått nytt kjøleskap som er nesten to meter høyt (!) så jeg trenger ikke lenger bordet til noe spesielt. Dermed har jeg bestemt meg for å benytte sjansen og prøve meg litt på mosaikk. Jeg har bestilt et par 1x1cm små «fliser» fra ebay som kom for et par dager siden i forskjellige blå og grønntoner. Fant også frem i «beadweaving» boka mi et puslespillmønster jeg nå er i gang med å pusle meg frem til på bordet.

Etter en time gikk jeg nesten tom for småfliser og måtte bestille fler.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *